ervaringen van verschillende mensen:

Oooo,

hoe kan ik het
inzichtelijk tekenen omschrijven ?
Je onbewuste laten spreken….
Inzicht krijgen in jezelf door te tekenen
en soms helemaal elders te eindigen dan gedacht  
maar toch merken dat het juist is.
En met een beetje huiswerk naar huis
om met jezelf verder aan de slag te gaan. 
Zorg dragen voor jezelf
door te durven kijken naar jezelf…………..

Een week lang kreeg ik tijdens mijn vakantieweek in Zeeland boeiende workshops aangeboden. Eén viel extra op en wel die van Annet ….omdat het fenomeen helemaal nieuw voor me was. Annet werkte op een indrukwekkende wijze met een door haarzelf ontwikkelde methode, een combinatie van werken met kleurpotlood en / of pastelkrijt en de Leicherantenne, waarmee ze energie kan meten.

Als start kregen we een blad met de 12 basisbehoeften. Annet nodigde ons uit er één te kiezen waar we die avond naar wilde kijken. Enkele voorbeelden: ‘Ik zorg goed voor mezelf, ik stel mezelf gerust, ik erken mezelf, ik waardeer mezelf..’ Vervolgens mat ze individueel met haar antenne de waarde, waarna een ieder aan de hand van een persoonlijk gekozen thema met aan de slag ging. Ik koos: ‘ ik vertrouw mezelf met als persoonlijke toevoeging;  ik vertrouw mezelf qua keuzes omdat ik vaak twijfel nadat ik keuzes heb gemaakt!  Dus aan de slag.

Na even kwam Annet bij me zitten en stelde oprechte vragen. Ze mat opnieuw mijn waarden. Die was omhoog gegaan. Ik kreeg de keus door te gaan met de pastel of een nieuwe tekening te starten. Ik koos voor het eerste. Mijn tekening werd mooier en mooier. Ik was helemaal in mijn element en kreeg duidelijk waar ik aan kon werken in mijn dagelijks leven. Ik  werkte door…..maar zoals vaker bij mijn creatieve uitingen …. werd het een chaos waarop Annet mijn waarden weer mat. Ze stelde een aantal  inzicht gevende vragen waarna ze me met enkele tips stimuleerde een nieuwe tekening te maken. De waarde was aan het eind weer gestegen.

Ik ben inmiddels thuis en mijn tekening hangt boven mijn bureau, zodat ik dagelijks kan kijken wat ik op deze workshop heb ervaren, en steviger ten aanzien van mijn keuzes blijf staan. Ongelooflijk wat Annet (en niet alleen bij mij maar ook bij de andere deelnemers) in korte tijd helder wist te krijgen en te bewerkstelligen…..weinig woorden veel duidelijkheid. Haar werkwijze is speciaal, doelmatig, respectvol, snel,
oprecht en liefdevol

’S nachts heb ik weer na liggen denken over iets dat mij dwars zit. Ik wil graag weten waar het vandaan komt, hoe het komt dat ik juist daarover pieker en me zoveel raakt. Wat zit daaronder? En wat wordt er in mij getriggerd dat ik zo reageer. Een uitspraak van iemand spreekt mij erg aan: Een ander kun je niet
verranderen, wel jezelf. De storm kun je niet van richting veranderen, wel de stand van de zeilen.

Dus stuur ik Annet een mail of zij mij nog een keer kan helpen. Ze is geen onbekende. Mijn vrouw is 4 jaar geleden overleden en geregeld vroeg zij Annet. Zij had kanker en wilde weten: wat wil die kanker mij zeggen. Annet kan haar niet beter maken maar kan haar wel helpen meer inzicht te krijgen. En elke keer als Annet kwam voelde mijn vrouw zich erg gesteund door haar hulp.

Je onderbewustzijn. Ik leerde er ook veel van. Alle antwoorden die je zoekt op je vraag, zitten al in je onderbewustzijn. Dat onderbewustzijn is zo rijk en ook bepalend. Het antwoord ligt dus al in je, alleen jij weet het nog niet Middels een soort pendelen boven je hand stelt Annet stapje voor stapje haar vragen. Mijn vouw had er erg veel baat bij! En wij vonden het de grote deskundigheid van Annet dat zij iedere keer de juiste vraag stelt om weer een stapje verder te komen. En het antwoord was voor mijn vrouw niet een totaal nieuw inzicht maar meer een bevestiging wat we heel diep van binnen voelden maar het niet konden ‘pakken’.

En nu heb ik al enkele keren Annet om een consult gevraagd
als ik ergens mee zit. En elke keer helpt het mij.
Daar ben ik haar heel dankbaar voor!!

Frans