nog enkele ervaringen

In augustus 2014 voelde ik me niet goed en ik voelde dat ik een beroerte had gehad. Delen van mijn gezicht waren gevoelloos en ook drie vingers aan mijn rechterhand bleven een slapend gevoel houden. Mijn eigen huisarts opgebeld en deze had geen tijd, toen een vervangende huisarts opgezocht in mijn woonplaats. Zijn diagnose was er is niets aan de hand en het zal wel uit je nek komen en zo werd ik naar huis gestuurd. In mijn hoofd voelde het ook een beetje warrig, maar ik ben gelijk in de auto gestapt en naar Annet gereden om emoties uit te meten. We hebben een heleboel emoties van de organen af kunnen halen en ook heel veel stress. Ik was weer aangeland op de aarde en vanaf die tijd kon ik weer helen.

Mijn tweede voorval trad op twee maanden later in november 2014. Ik werd wakker met een gevoel van verkoudheid, kon niet meer slikken en ik kwijlde constant. Alles ging in een vertraging en ook mijn stem klonk heel raar. Eerst kwam ik in de ontkenning en later in de paniek. Ik had weer een beroerte gehad! Ik wist niet meer hoe de telefoon werkte maar gelukkig zat Annet nog onder het groene knopje en ik kon haar bellen. Ze hoorde gelijk dat ik het was, al kon ik moeilijk praten. Binnen 10 minuten stond ze bij mij voor de deur.
Met het uitmeten is het de gewoonte dat je jouw hand neerlegt waar boven de lecher antenne gebruikt kan worden en dat je de organen opleest, wanneer de antenne uitslaat bij een bepaald orgaan kan je daarna de emoties oplezen en zien waar de antenne dan weer uitslaat. Ik kon dus niet meer lezen en Annet heeft het voor mij moeten oplezen. Er kwam heel veel verdriet naar voren op de longen en nadat dit alles was losgelaten, kon ik het papier weer lezen. We zijn verder gaan uitmeten en de emoties waren talrijk, maar mijn kwijlen stopte, mijn mond en oog trok weer recht.
Dit was zo een geweldige verbetering! Later die dag ben ik nog wel in het ziekenhuis terecht gekomen, maar daar konden ze alleen constateren dat ik in augustus toch een herseninfarct had gehad. Door het uitmeten ben ik heel snel opgeknapt en daar heel dankbaar voor!

Irene Brakman.
www.Ireensweetmedicine.blogspot.com
www.Morningstarrs.wordpress.com

Hoi Annet,

Dr is letterlijk veel losgekomen gisteren en vannacht. Kriebelhoest, slijm, jeuk in m’n keel. Dat was al drie weken aan het sluimeren, maar ik heb het idee dat de jeugdbronchitis er nu uit komt. Beetje paniek, maar ik weet dat ik er nu doorkom, en dat het me niet blijft achtervolgen. Het klaart op.

Dus dankjewel Annet voor deze ervaringen!

Dag Annet,

Ik heb nog nagedacht over een paar dingen die je zei en dit zijn 2 zaken die ik graag doorgeef:- Je vertelde heel vaak wijsheid die je van iemand anders gehoord had. Hele waardevolle tips / manieren om naar het leven te kijken / met het leven om te gaan. Door te starten met: “Dat doet me denken aan iets wat ik eens gehoord heb / wat iemand me vertelde …” je zwakte je eigen wijsheid af. 

Iemand vertelde mij ooit ;-): “Als je de wijsheid van een ander verbindt met je hart, wordt het je eigen wijsheid.” Voor mij mag je dat echt doen! Je ‘weet’ zoveel!

We zouden heel graag nog eens een vraag
bij jou neer willen leggen om met jouw hulp
verder te komen of inzicht te krijgen.
Lieve groet